tolonen q10_kesa2017.jpg

Ubikinon

Tri Tolosen Ubikinon-kapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Ubikinon on erityisen tärkeää statiineita, eli kolesterolilääkkeitä sekä e-pillereitä käyttäville sekä migreenistä kärsiville.

Tohtori Tolosen Ubikinon valmistetaan tupakkakasvista uutetusta solanesolista. Solanesol on triseskviterpenoidinen alkoholi, jota on tupakan ja muidenkin Solanaceae-suvun kasvien pintavahassa. Uuttamiseen käytetyllä menetelmällä saadaan puhtainta ja väkevintä solanesolia. Menetelmä säilyttää uutteen helposti haihtuvat ja lämpöherkät ainesosat sekä raaka-aineen aidot luonnolliset ainesosat. (Huom! uute ei sisällä tupakkaa.)  Solanesolia käytetään K-vitamiinin johdannaisten ja ubikinonin eli koentsyymi Q10:n valmistuksessa. Menetelmä on 100 prosenttisesti luonnollinen (ei synteettinen). 

Tuotteen edut

  • Lisää energiaa ja jaksamista
  • Suojaa ikääntymisen haitoilta
  • Saatavana kolme eri vahvuutta

Annostus

50–200 mg päivässä, ellei terveydenhuollon ammattihenkilö suosittele suurempaa annosta. Ubikinoni on rasvaliukoinen yhdiste, joka imeytyy vereen parhaiten yhdessä ravintorasvojen kanssa. Siksi suosittelemme ottamaan kapselit kalaöljyn tai rasvaa sisältävän aterian kera.

Vuorokausiannos

1-3 kapselia Tri Tolosen Ubikinon 50 mg sisältää 50- 150 mg ubikinonia

1 kapseli Tri Tolosen Ubikinon 100 mg sisältää 100 mg ubikinonia

1 kapseli Tri Tolosen Ubikinon 200 mg sisältää 200 mg ubikinonia

Oraaliset eli suun kautta otettavat diabeteslääkkeet ja kolesterolilääkkeinä käytettävät statiinit saattavat vähentää ubikinonin määrää ja estää sen vaikutuksia. Ubikinonin ja beetasalpaajien (sydänlääkkeitä) yhteiskäytöstä taas saattaa olla hyötyä, koska ubikinoni vähentää näiden aiheuttamia sivuvaikutuksia.

Pakkauskoot

  • 50 mg: 60/180 kapselia
  • 100 mg: 60/180 kapselia
  • 200 mg: 60 kapselia

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä.