Tuotemerkkimme

tri tolonenTri Tolosen terveystuotteet ovat  osa huolenpitoa, sillä ne takaavat tärkeiden omega-3-rasvahappojen ja vitamiinien saannin, joka puolestaan edistää sekä fyysistä että henkistä jaksamista ja terveyttä.
Lue lisää Tri Tolosen terveystuotteista.

Bfree logoBfreen leivät ja sämpylät ovat uskomattoman maukkaita, rasvattomia, gluteiinittomia, vehnättömiä sekä vegaanisia.
Lue lisää Bfreen tuotteista.

urtekramUrtekram on luomuelintarvikkeiden ja –kosmetiikan edelläkävijä jo vuodesta 1972 lähtien. Puhtaista ja laadukkaista luomuraaka-aineista maistuvia elintarvikkeita sekä ihoa ja hiuksia hoitavia kosmetiikkatuotteita.
Lue lisää Urtekramista.

naturdietNaturdiet on lääketehtaan kehittämä ravintosarja laihdutukseen ja painonhallintaan. Fiksuja ja hyvänmakuisia tuotteita korvaamaan päivän kaikki ateriat. Aina vähäisellä energiamäärällä, mutta kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet: riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, runsaasti proteiinia ja kuituja.
Lue lisää Naturdietistä.

friggsFriggs tarkoittaa laadukkaita, terveellisiä ja huolella mietittyjä tuotteita. Friggs-tuotteet sisältävät aina ainesosia, joilla on todistettu terveysvaikutus. Friggs – tervellisemmän ja helpomman arjen mukana. Valikoimassa mm. riisikakut, vitamiinit ja omega-3-kalaöljyt.
Lue lisää Friggsin tuotteista.

elivoElivoon kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista.
Lue lisää Elivosta.

salusSalus - Energiaa kasvikunnan aarteista. Puhtaista raaka-aineista ja farmaseuttisesta laatuvaatimuksesta syntyy Salus-laatutuotteita, joita on valmistettu jo vuodesta 1916 lähtien. Salus-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita.
Lue lisää Saluksesta.

b activeB-active on tehokas vitamiini-kivennäisaineyhdistelmä aktiiviseen ja kiireiseen elämään. Appelsiininmakuinen porevitamiini B- ja C-vitamiinin sekä sinkin puutostiloihin ja lisääntyneeseen tarpeeseen. Yhdestä lasillisesta päivässä potkua kiireisiin ja haastaviin päiviin!
Lue lisää B-Activesta.

menohopMenoHop Strong on ravintolisä, joka auttaa tasapainottamaan naisten hormonitoimintaa. Valmiste sisältää humalasta saatavaa hopeiinia, joka on vahvin tunnettu fytoestrogeeni. B6-vitamiini tasapainottaa hormonitoimintaa ja sinkki ja D-vitamiini edesauttavat luuston pysymistä normaalina.
Lue lisää MenoHopista.

saltbalansSaltBalans Kivennäisaine ja –yrttivalmisteita turvotuksen ja laihdutuksen tueksi. Magnesium-kalium-pohjaiset tuotteet auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä ja tasapainottamaan kehon mineraalitasoja.
Lue lisää SaltBalansista.

efamolEfamol Helokkiöljykapseli sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia, tärkeitä rakennusaineita ihon hyvinvoinnille. GLA saadaan patentoidusta Rigel-helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea.
Lue lisää Efamolista.

LuetriomegaTriomega Kids+ D-vitamiini –kalaöljykapselit sisältävät runsaasti DHA:ta, joka edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Hyvänmakuiset purukapselit!
Lue lisää Triomega Kids+ tuotteista.

atkinsAtkins Atkinsin dieetti on maailman tunnetuin vähähiilihydraattinen ruokavalio ja yksi tunnetuimmista ketogeenisista dieeteistä. Atkins on vähähiilihydraattisen ruokavalion asiantuntija ja kouluttaja jo 40 vuoden ajalta. Suussa sulavan makuiset patukat – herkullista ja varmaa painonpudotusta.
Lue lisää Atkinsista.

Philips aventAVENT on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia äidin- ja lapsenhoitoon tarkoitettuja tuotteita vuodesta 1984 lähtien. Philips AVENT tuotteet edistävät vauvan hyvinvointia ja helpottavat kasvavan lapsen hoitamista.
Lue lisää Philips AVENT -tuotteista.

DDS+DDS+ on korkealaatuinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää eläviä kylmäkuivattuja maitohappobakteereja (Lactobacillus acidophilus ja Bifidobacterium longum). Nämä bakteerikannat kuuluvat terveen ihmisen normaaliin suolistoflooraan. DDS+- valmisteessa on 5 miljardia maitohappobakteeria/gramma (5x10gCFU/G).
Lue lisää DDS+ -tuotteista.

asan logoAsan on Pohjoismaissa toimiva, intiimipesutuotteiden markkinajohtaja.
Lue lisää Asanin tuotteista.

Colon ClearColon Clear -tuotesarja on Suomen tunnetuin ja pisimpään markkinoilla ollut luonnonmukainen vatsan ja suoliston sarja. Tuotesarjaan kuuluvat vatsalle ja suolistolle luonnollisesti sopivat maitohappobakteerit ja psylliumkuitu. Laadun takeena ovat toimivat, luonnonmukaiset ainesosat ja pitkäaikaiset terapeuttiset hoitotulokset.
Lue lisää Colon Clear -tuotteista.